Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Főoldal
06-1-255-2055    Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00

01 Foldana Family társasház

video
Megvalósult projektünk
Társaságunk a 2016-2017-es évben Foldana Liget néven bonyolított le sikerrel egy 52 lakásos társasház építési projektet a Budapest, 13. ker. Párta köz 6. szám alatt. Ide kattintva elérheti az arra vonatkozó részleteket.

lakások
Lakások
Sokat elmondanak a tervek. Nézze meg szintről szinte milyen alaprajzú lakások lesznek a társasházban. Keresse meg melyik felel meg legjobban igényeinek, válogasson amíg lehet.

Bővebben
hirek
Hírek
Örömünkre szolgált, hogy a kivitelezésünkben újonnan épült Foldana Liget Lakóparkban tartott sajtótájékoztatót Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára valamint Hornung Ágnes a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára. Az M1 híradójának Dr. Balla Róbert ügyvezető valamint leendő, a közeljövőben beköltöző tulajdonos is nyilatkozott.

Bővebben
roofing
Tájolás
Az épületek a Szent László út és a Tatai utca között helyezkednek el, a bejáratok és a garázskapuk mindkét utcára nyílnak. Az épület tájolása kelet-nyugati, ezért a lakások szintén kelet-nyugati tájolásúak.

Bővebben
Házban
Helységek
Társasház 38 lakásos Fszt + 5 emelet, azaz 6 szintes épület, a földszinten és a -1 szinten 38 db gépjármű elhelyezésére szolgáló teremgarázsokkal rendelkezik. A lakások kielégítik napjaink igényeit, Cat5 UTP Lan hálózat kerül kialakításra, valamint alap felszerelés minden lakásban a Danfoss Link okos fűtési rendszer.

Bővebben
Technika
Hírek
A weboldal elindult és ettől kezdve rendszeresen beszámolunk az építkezésről, változásokról. Lépésről lépésre követheti a dolgokat anélkül, hogy kimenne az építkezésre. Érdemes visszatérni rendszeresen, hogy képben legyen mielőtt beköltözik.

Bővebben

02 Ajánlások

„Elégedett vagyok azzal amit kaptam. Minden megvalósult abból amit szerettem volna egy lakásban megtalálni.”
Gábor korábbi projektben lakástulajdonos
Szeretem ezt a környéket. Sok a zöld terület, de mégis egy pillanat alatt a belvárosban vagyok. Új lakást keresek éppen, lehet ebben a projektben találom meg.”
Katalin - 10 éve a XIII. kerület lakója
Miért a Foldana Family? Mert könnyen megközelíthető, s a közelben mindent megtalálok. A korábbi projektben vásároltam lakást. Itt is fogok a pozitív tapasztalatok miatt.”
K. Gyula

Videó

03 Kérdések, Válaszok

Gyakori Kérdések


Üzemeltetési tapasztalatuk van már?

A beruházást a Foldana Liget Family Kft. bonyolítja, akinek 100%-os tulajdonosa a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft. A tulajdonosi társaság 2008-ban alakult Ingatlankezelési tevékenységre, amelynek keretében Budapest területén jelenleg mintegy 7000 társasházi albetét közös képviseletét, üzemeltetését végzi.

Beruházásban is van tapasztalatuk?

Társaságunk a 2016-2017-es évben Foldana Liget néven bonyolított le sikerrel egy 52 lakásos társasház építési projektet a Budapest, 13. ker. Párta köz 6. szám alatt, valamint 2013-ban saját beruházásban egy 5 szintes irodaházat épített Budapest 13. ker. Jász u. 66/B szám alatt, amely egyben társaságunk székhelye. Az ingatlanfejlesztési projektek során, valamint a társasházi üzemeltetés területén felépített kiterjedt kivitelezői kapcsolati háló segítségével, valamint saját műszaki ügyintéző, és projektvezető kollégáink szakmai tudásával tudjuk garantálni a projektek sikeres lebonyolítását.

Hitelt lehet-e felvenni a vásárláshoz?

A Foldana Liget Family Kft. hitelt, vagy részletfizetési lehetőséget nem tud nyújtani a vásárlói számára, azonban banki hitel, valamint a Családi Otthonteremtési Kedvezmény igénybe vehető. Amennyiben a lakás megvásárlásához banki hitelt szeretne igénybe venni, ezt kedvező feltételekkel tudja intézni a projektet finanszírozó Gránit Bank Zrt-nél. Az ügyintézésre a Foldana Kft. irodaházában hitelügyintézésre kijelölt kollégáink szívesen állnak rendelkezésre.

Mennyire forgalmas, zajos a környék?

A társasház a kerület közkedvelt, megújult részén, a kerület központjának számító Béke tértől 9 perc sétára fog felépülni. A telek a XIII. kerületben a Szent László út és a Tatai utca között helyezkedik el. A kellemes és nyugodt, polgári lakókörnyezet mellett a helyet a jó tömegközlekedés és a kiemelkedő intézményi ellátottság teszi igazán vonzóvá.
Kérdések és Kapcsolatfelvétel:
Telefon: 06-1-255-2055

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.